Monsterlistan: Bossar

Här listas folk som instruerar på träningarna åtminstone i bland. Utom Nicke, som har uttryckt så pass stor aversion för att förknippas med denna hemsida att fysiskt våld utlovats om han skulle listas här, vilket är synd, för det finns mycket roligt att skriva om honom.

Per Åke

Per Åke grundade BSD (och, vill jag minnas, var den som föreslog namnet, även om det var taget från en slogan som inte var hans idé urprungligen). Han har en gedigen bakgrunden av att göra andra illa, han har till exempel tränat annan kampkonst i många herrans år.

Sparringstrategi: full fart framåt, slå hårt.

Pedagogisk teori: om man gör illa folk när de gör fel lär de sig att inte göra så.

Säger ofta:

Skador (egna) inom träningen:

Övriga meriter

Jonas

Jonas är som bekant guds gåva till mänskligheten, mer behöver nog inte sägas. Vissa anstrykningar av lättja kan ibland skönjas.

Sparringstrategi: full fart bakåt.

Pedagogisk teori: om man hånar folk mindre när de gör rätt så kanske de fortsätter göra så.

Säger ofta:

Skador (egna) inom träningen:

Övriga meriter

Neil

Neil är av oklar anledning väldigt framåt när det gäller att få Jonas att gå iklädd röd klänning och vara utan byxor... Han har dubbelt medborgarskap och får rösta i USAs presidentval.

Sparringstrategi: full fart framåt.

Säger ofta:

Skador (egna) inom träningen:

Övriga meriter

Olof

Olof är en Jonas version 2. Här lönar det sig att tänka "Highlander" respektive "Highlander 2", d.v.s. uppföljaren är att se som en urvattnad kopia av originalet, snarare än en vidareutveckling med nya fördelar. Analogin håller även på andra sätt, som att man ser och hör en hel del om originalet, medan en blek uppföljare mer sällan syns till.

Sparringstrategi: att inte vara där.

Säger ofta:

Övriga meriter

Vill man framföra synpunkter på innehållet eller komma med förslag på annat som bör vara med går det bra att maila till Jonas, men det är sällan någon som faktiskt gör det (tre personer, hittills).