Nada

^ Upp till kursens ingångssida.

Komplettering av gamla ADK (2D1353)

Den som gått ADK något tidigare år registrerades på kursnummer 2D1353. Läsåret 1998/1999 har den gamla kursen ersatts av en ny med samma namn och poängantal men med kursnumret 2D1352. Den gamla kursen hade två kursmoment: TEN1 (tenta) på 4 poäng och LAB1 (inlämningsuppgifter) på 2 poäng. Den nya kursen har tre moment: TEN1 (tenta) på 3 poäng, HEM1 (hemtal) på 1 poäng och LAB1 (labbar) på 2 poäng. Gamla tentan kommer inte att ges mer. Här följer Viggos förslag till den som har moment kvar från den gamla kursen:

Den som bara har LAB1 kvar

Den som klarat tentan men inte inlämningsuppgiftsdelen av gamla kursen kan anmäla sej till den nya kursen med

res checkin adk00

och sedan göra dom tre labbarna i nya kursen. Teoriuppgifterna på labbarna bör göras men behöver inte redovisas. När labbarna godkänts kommer jag att rapportera momentet LAB1 på gamla kursen med betyg 3.

Den som bara har TEN1 kvar

Den som klarat inlämningsuppgifterna med inte tentan i gamla kursen ska göra tentan till den nya kursen istället. Jag kommer att rapportera dej på tentan på den gamla kursen med samma betyg som du fick på den nya. För att få bonuspoäng på tentan kan du göra labbar och hemtal i pågående ADK-kurs.

Den som har både TEN1 och LAB1 kvar

Den som har hela kursen kvar bör gå den nya kursen. För att jag ska kunna rapportera in betyg på den nya kursen måste du flyttas över från 2D1353 till 2D1352. Be DEF-kansliet ge Nada rätt flytta över din kursregistrering från 2D1353 till 2D1352. Meddela sedan mej när detta är gjort.

^ Upp till kursens ingångssida.


Sidansvarig: Viggo Kann <viggo@nada.kth.se>
Senast ändrad 6 juli 2000
Tekniskt stöd: <webmaster@nada.kth.se>