KTH

Skolan för datavetenskap och kommunikation

   
   

  arrow rigth  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

   

Nyheter

14 augusti
Det blir en tenta "enligt överenskommelse" torsd 24/8, kl 13 samling vid mitt rum, 1627. Du måste anmäla dig i förväg. Labbredovisning labb 4 och därefter andra grafiklabbar, torsd 24/8, kl 16 samling vid mitt rum, 1627. Du måste anmäla dig i förväg.

7 april
Föreläsnings-OH denna vecka finns nu på hemsidorna. När det gäller småuppgifterna gäller följande ordning: 1. Jag bekräftar, 2. Jag kommenterar på föreläsn, 3. Jag inför i res - Trevlig påsk!

17 mars
Jag har just gjort ett utskick till alla som jag har e-postadress till. Maila mig om du vill komma med på listan. Jag har justerat tiderna för labbarna. Tiden onsd 22/3, 15-17, är ett introduktionstillfälle och det är inga redovisningar då.

Det är bara ett labbtilfälle torsd 23/3. Vi stryker tiden 8-10.

Det är inga bokningar för labbarna. Skulle det mot förmodan bli platsbrist gäller att den som kom först får platsen. /Lars

7 mars
Här kommer jag att lägga aktuella meddelanden om kursen. Det kan gälla labbar, tentan etc. Om det är något du undrar och inte hittar det på kurssidorna, så prata med mig i samband med föreläsningarna (jag är med på nästan alla föreläsningar) eller skicka e-post till mig, lassekj@nada.kth.se /Lars Kjelldahl

Att köra OpenGL hemifrån
För den som vill testa OpenGL finns ett papper om köra OpenGL hemifrån här.

Att köra Maya hemifrån
Den som vill testa Maya hemma kan ladda ner Maya personal learning edition här

 


 
Sidansvarig: Lars Kjelldahl <lassekj@nada.kth.se>
Uppdaterad: 2006-08-14